Však já neříkám ani slovo, mě to je jasné, že to tam bude, protože tohle jsou základní data, co by se měla osvěžovat, aby je každý v paměti měl, no a hlavně, ujednotit si je, protože když jednou ten řekne kilometr chodba, druhý za rok 600m a je tam ten samej návštěvník, působí to trošku dojmem neodbornosti, ovšem teď koho? Prvního či druhého člověka, co ho provedl Haničkou...
Jinak, pokud ulpí na této zprávě zrak šéfa
, tak jsem mu chtěl říci, že si klidně dojedu během června či července s předstihem na Hanču a po stránce alespoň estetické, to jest, natření, si opravím sprchy
jako takovou sólo akci, na to více lidí není potřeba, protože to je humáč už za ty léta, hlavně to topení by chtělo odrbat, natřít a i ty boxy... jsme sic průvodci, ale jsme snad lidi ne???
Ale protože jsou na pevnosti daleko akutnější, nutnější věci, tak se dobrovolně nabízím, že si toto obstarám sám, tedy za předpokladu, že mě šéf daruje barvu
a pak už to tam bude krása.. z kuchyně jsem nadšen, nadšen, ten sporák, to je prostě věc úžasná, to se bude konečně výborně vařit... tak zatím kuci a buďte tam hodní.. pamatujte, ČD a.s. ví o všem, co se kde šustne